Gelamineerde papieren tassen

Gelamineerde tassen

Glans gelamineerde geschenktas

Vanaf: 1,28

Gelamineerde tassen

Glans gelamineerde papieren tas

Vanaf: 1,44

Gelamineerde tassen

Glans gelamineerde draagtas

Vanaf: 1,06

Gelamineerde tassen

Gelamineerde geschenktas wit

Vanaf: 1,16

Gelamineerde tassen

Gelamineerde geschenktas

Vanaf: 1,17

Gelamineerde tassen

Gelamineerde papieren draagtas

Vanaf: 1,13

Gelamineerde tassen

Gelamineerde tas goedkoop

Vanaf: 0,84

Gelamineerde papieren tassen bedrukken

Wil je gelamineerde papieren tassen bedrukken? Dan kunnen wij je van dienst zijn! We hebben een breed assortiment als het gaat om papieren tassen bedrukken. Gelamineerde papieren tassen bedrukt zijn enorm geschikt als relatiegeschenk omdat ze enorm opvallen. De kleur, formaat en ze schitteren in elk display in een winkel, tentoonstellingen of op beurzen.

Gelamineerde papieren tassen bedrukt

Gelamineerde papieren tassen bedrukt in een glossy stijl. Wie wilt er nou niet opvallen tijdens een evenement? Met je eigen bedrukte gelamineerde papieren tassen zul je de aandacht naar je toe trekken. Gelamineerde papieren tassen bedrukken naar jouw wens is wat wij graag voor je willen betekenen. Voor welke gelamineerde papieren tas ga jij? Laat het ons weten!

Bedrukte gelamineerde papieren tassen

Bedrukte gelamineerde papieren tassen met logo is passend op elke tas die je kiest. Heb je er al over nagedacht wat je erin wilt doen? BSCC Relatiegeschenken heeft meer dan 50.000 soorten geschenken die we kunnen aanbieden. Wij helpen je graag verder om  jouw bedrukte gelamineerde papieren tas met logo te realiseren.

Gelamineerde papieren tas met logo

Gelamineerde papieren tas met logo heeft een gemiddelde levertijd van 2 weken. Wees dus op tijd met het bestellen van je eigen bedrukte gelamineerde papieren tas met logo. Neem contact met ons op via de offerteknop of bel ons voor advies.