Knuffel bedrukken

Kinder relatiegeschenken

Knuffel beer pluchen

Vanaf: 4,64

Kinder relatiegeschenken

Knuffel fleece deken klein

Vanaf: 8,92

Kinder relatiegeschenken

Knuffel sleutelhanger

Vanaf: 3,03

Kinder relatiegeschenken

Knuffel beer

Vanaf: 3,63

Knuffel bedrukken als gift

Knuffel bedrukken met logo het liefste relatiegeschenk. De naam Teddy was de bijnaam van de Amerikaanse President Theodore Roosevelt. Omdat hij in 1902 tijdens een berenjacht weigerde een jonge beer te doden. Teddyberen worden geassocieerd met vriendelijkheid. Ben jij een organisatie die dit wilt uitstralen? Kies voor knuffels bedrukken met logo. Een teddybeer met logo toepasselijk als geschenk voor in de zorg. Een klein gebaar zegt genoeg en de ontvanger zal je nooit vergeten. Kies voor een bedrukte knuffel als bedankje! Kies in de webshop uit verschillende knuffels die bedrukt kunnen worden. Je kan ze uiteraard ook zonder logo bestellen.

Knuffel bedrukt voor een breed publiek

Knuffel bedrukken niet specifiek voor een bepaalde sector. Je kan iedereen blij maken met een bedrukte knuffel. Knuffels hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. We zijn ermee opgegroeid in de wieg als baby. Knuffels worden vaak gekocht als cadeau voor de pasgeborene. Had jij vroeger ook een favoriet waar je niet zonder kon? Juist! Ook kinderen en ouderen kun je verassen met een bedrukte knuffel. Dit geschenk bedrukken we met zorg en kwaliteit. Geef je klant een glimlach en bedruk knuffels met logo. Bekijk de webshop voor alle varianten knuffeldieren.

Bedrukte knuffel met logo

Knuffel met logo met talloze mogelijkheden tot bedrukken. Knuffels met logo borduren is ook mogelijk. Knuffels worden gemaakt van pluchen, pluchen is zacht en harig. Het materiaal lijkt enigszins op fluweel en op velours, maar pluche heeft langere draden. Het Nederlandse woord komt van het Franse woord peluche. En dat is weer verwant met ons pluis, pluizen. Knuffel met logo geef je weg om mensen gelukkiger te maken. Een knuffel is een pluchen speelgoedbeest dat gebruikt kan worden door kinderen en volwassenen. Als troost en als hulpmiddel bij het inslapen of om te ontspannen. Het woord knuffel is afkomstig van knuffelen. Knuffel bedrukken om emotie op te wekken bij je klanten. Iedere ondernemer onderneemt vanuit het hart en daar hoort een knuffel bij!

Heb je vragen over knuffels bedrukken? Bel ons op 0412 712 098 we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kinder relatiegeschenken | Kleurpotloden | Spaarpot | Waskrijtjes | Kids pennen | Knuffels | Speelgoed | Tekenset | Relatiegeschenken-drukken.nl | BSCC.nl