Spaarpot bedrukken

Kinder relatiegeschenken

Spaarpot PVC

Vanaf: 1,74

Kinder relatiegeschenken

Spaarpot huis

Vanaf: 2,52

Spaarpot bedrukken relatiegeschenk

Spaarpot bedrukken kan al goedkoop vanaf € 1,45 per stuk. Kies uit verschillende modellen spaarpotten met logo. Een spaarpot of spaarvarken is een hol voorwerp dat gebruikt wordt om geld in huiselijke kring te bewaren. Een spaarvarken bedrukken is het meest populaire spaarpotje. Kinderen beginnen jong met sparen. Het doel van ouders is dat de kinderen leren wat de waarde is van geld. Hierna zal de inhoud vaak naar de bank worden gebracht. Bij de bank zal het op de bankrekening worden gestort. Een bedrukte spaarpot is functioneel en leuk als give-away.

Spaarpot bedrukt modern

Spaarpot bedrukt met logo op moderne spaarpotten. Vroeger had je keramieken spaarvarkens die met geen mogelijkheid open kon. Spaarvarkens van aardewerk die je kapot moest slaan wilde je je geld eruit krijgen. De spaarpotten van tegenwoordig krijg je gemakkelijk open. Onderin bevindt zich een rubberen dop zodat je snel bij het geld kan. Spaarpotten van plastic of keramiek in de webshop ook onbedrukt te bestellen.

Bedrukte spaarpot met logo als cadeau?

Financiële instellingen zoals banken en accountantskantoren bestellen bedrukte spaarpotten. Ook is het spaarvarken met logo populair bij peuterspeelzalen. Winkels en instellingen waarbij het kind en ouder de doelgroep is. Spaarpotten met logo is functioneel en je naam blijft in beeld. Niet alleen positief voor de naamsbekendheid. Maar de bedrukte spaarpot heeft een belangrijke functie voor de toekomst van kinderen.

Spaarvarkens bedrukken cadeau voor kids

De bedrukte spaarvarkens met logo wordt veelal cadeau gedaan aan kinderen. Het is een tegelijkertijd een wijze les voor ze om te beginnen met sparen. Spaarpot bedrukken is een gewilde en leuke manier om je bedrijf te promoten. Je spaarvarkens bedruk je alleen voor je eigen klanten en potentiële klanten die graag bij je willen aansluiten. Je spaarvarken helpt je om in beeld te blijven en zal de aandacht trekken bij je doelgroepen.

Kinder relatiegeschenken | Kleurpotloden | Spaarpot | Waskrijtjes | Kids pennen | Knuffels | Speelgoed | Tekenset | Relatiegeschenken-drukken.nl | BSCC.nl