Veiligheid COVID-19

Corona preventie artikelen

Corona preventie artikelen bedrukken of goedkoop bestellen in de webshop. Het Coronavirus houdt ons al maanden in de greep. In deze tijden van corona campagne maken? Juist nu! Het is een mooi moment om te werken aan (extra) klantbinding. Relatiegeschenken die je kunnen beschermen tijdens corona. Effectief reclame maken met corona preventieve artikelen.

Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes of gezichtsmaskers bedrukken met jouw logo. Bedrukte mondkapjes kunnen binnen 5 werkdagen bij je op de zaak geleverd worden. In het assortiment kun je wegwerp mondkapjes bestellen tot aan herbruikbare op maat bedrukte mondkapjes. Mondkapjes zijn sinds enkele maanden volop in gebruik. Een goed idee dus om jezelf en anderen te beschermen tegen dit virus.
Bescherming en reclame maken in een klap. Bekijk de webshop voor alle gezicht beschermers en mond- en neusmaskers.

Thuiswerk antibacteriële kantoorartikelen

Thuiswerk antibacteriële kantoorartikelen bedrukken. In deze tijden werken er veel van ons vanuit huis. Zo kun je als werkgever je medewerkers steunen door antibacteriële kantoorartikelen te geven. Hierbij kun je denken aan bedrukte anti bacteriële pennen. Antibacteriële notitieboekjes bedrukken met logo bevat nanozilver-additief om bacteriegroei op de omslag te voorkomen. Daarnaast hebben wij alles om een veiligere werkplek te creëren. Antibacteriële muis, antibacteriële muismat. Wil een een stap verder en je klanten en/of medewerkers op weg helpen naar een nog veiligere omgeving? Kies dan voor een van onze UV-sterilisators. Deze beschermingsartikelen helpen om alledaagse gebruiksvoorwerpen te steriliseren met UV-licht. Deze trendy gadget is voordelig en erg in trek.

Hygiëne sleutel biedt uitkomst bij contactloos aanraken

Hygiëne sleutel hang je aan je sleutelbos zodat je deze ten alle tijden bij de hand hebt. Zo voorkom je onnodige aanrakingen met je hand. Denk hierbij aan alle soorten knoppen, deurklinken waar veel virussen en bacteriën vermenigvuldigen. Deze hygiëne sleutel is in diverse varianten beschikbaar. Deze hygiëne sleutel wordt ook de no touch key genoemd. Op zoek naar een handig geschenk? Kies voor aanraken zonder direct contact met deze no touch key sleutelhangers.

Heb je vragen of hulp nodig bij het vinden van een geschikt geschenk? Onze sales staat voor je klaar op 041271098 of stuur ons een mail.