Jute tassen

Vanaf: 3,12

Jute tassen

Jute tas shopper

Vanaf: 2,75

Jute tassen

Jute tas duurzaam

Vanaf: 2,75

Jute tassen

Luxe jute tas

Vanaf: 4,74
Vanaf: 3,05
Vanaf: 4,74

Jute tassen bedrukken zijn duurzaam en milieuvriendelijk

Wil jij jute tassen bedrukken die milieuvriendelijk en duurzaam zijn? Jute tassen bedrukt in hoog kwaliteit.. Wij maken je eigen bedrukte Jute tas met logo op maat in verschillende kleuren opdruk. We leggen de keuze bij jou om de leukste tas te kiezen en deze verder te personaliseren. Er is voor ieder wat wat wils als het gaat om jute tassen. Ga jij voor een goedkope jute tas? Of een bepaald formaat? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.

Jute tassen bedrukt in een kleine oplage

Wanneer jij Jute tassen bedrukt in een lager oplage bij ons wilt laten bedrukken is dit al mogelijk vanaf 25 stuks. Vindt jij het lastig om jouw bedrukte jute tas te kiezen? Wij luisteren graag met je mee en geven graag advies uit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om een jute tas met logo.

Jute tas bedrukken met logo

Wil je jute tassen bedrukken met jouw eigen logo of speciale tekst? Jute is een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. De jute tas is oersterk en kan veel gewicht dragen. De tassen gaan heel erg lang mee en is dus perfect als promotieartikel. Jute is een natuurproduct waardoor metaal opvalt en duurzaam oogt. Voor welke jute tas ga jij? Bestel de jute draagtassen online via onze webshop of bel voor persoonlijk advies.

Snel bedrukte Jute tassen

Snel bedrukte jute tassen bedrukken binnen een week? Ben je promotie materiaal helemaal vergeten of is de beslissing pas laat gevallen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij aanbieden voor het bedrukken van je jute tas. Het is vaak mogelijk om snel tassen bedrukt te leveren op een zeer korte termijn.