Appels bedrukken

Appels bedrukken

appel bedrukken, appels bedrukt, appels gezondAppels bedrukken met je eigen logo. Het gezondste relatiegeschenk die je maar kan bedenken. Kies uit een rode appel bedrukken of een groene met logo. Je kunt de appels bedrukken in de kleur wit. Appels bedrukken blijft een veelgevraagd geschenk omdat het lekker is en iedereen weet dat gezondheid belangrijk is. Bij een evenement of op een beurs, de bedrukte appels doen het altijd goed. Bedrukte appels krijg je bij ons met kwaliteit. Zo worden onze appels altijd stevig verzonden, zodat ze mooi bij je worden geleverd.

Appels bedrukken met je logo is hip en groen

Appels bedrukken met logo is erg hip onder de ondernemers. Het laat zien dat je geeft om het milieu en de gezondheid. Appels bedrukt met logo kun je al vanaf een kleine oplage. Wij sorteren de mooiste appels voor duidelijke mooie bedrukken op de appel. Wil je weten wat de prijs is van appels bedrukken? Vraag een offerte aan via de offerteknop.Offerte aanvragen

Hieronder een impressie van onze geschenkdoosjes die geheel op maat zijn te bedrukken tegen een meerprijs. En onderaan zie je hoe de appels worden geleverd. Stevig en veilig verpakt.