Sporthorloge bedrukken

Sporthorloge bedrukken sportartikelen bedrukt

Sporthorloge bedrukken als relatiegeschenk doet niet iedereen. Je bent hierin uniek en hierdoor is het een waar geschenk. De ontvanger van een bedrukt sporthorloge zal je niet snel vergeten. Een sporthorloge is niet alleen maar een activiteiten tracker. De op maat bedrukte sporthorloge is geavanceerd en trendy. Plus deze gadget voorzien van logo heeft veel snufjes. Sporthorloges zijn ideaal voor tijdens het sporten. Elke sporthorloge is voorzien van een pedometer zodat alle stappen worden geregistreerd.

Sportarmband bedrukken voor sportliefhebbers

Sportarmband bedrukken met logo voor iedereen die bezig is met zijn gezondheid! Jouw eigen gezondheid in de hand met een sportarmband of sporthorloge. Wil je een uniek relatiegeschenk bieden? Een sporthorloge met logo is er een! Verras je klanten met een fantastisch waardevol cadeau. De sporthorloge is te koppelen met een app waarop al je activiteiten te zien zijn. Bewegen zal je met een sporthorloge bedrukt met logo of ook onbedrukt te bestellen.

Fitnesstracker bedrukken hoe te bestellen?

Fitnesstracker bedrukken kan al binnen 5 werkdagen. Kies je gewenste fitnesstracker, het aantal en kleuropdruk. Binnen 48-uur ontvang je een digitale drukproef voor deze tracker. Na akkoord gaan we direct aan de slag met het bedrukken van de relatiegeschenken.

Heb je vragen over sporthorloge bedrukken met logo? Bel het verkoop team voor al je vragen!

Sportartikelen | Bidons | Sporttas | Sporthanddoek Stappentellers | Voetbal | Springtouw | Sporthorloge