Dopper bedrukken, de dopper waterfles

Dopper bedrukken, de dopper waterfles

Dopper bedrukken wit, dopper waterfles
Dopper wit
Prijs op aanvraag
Dopper bedrukken roze, dopper waterfles
Dopper roze
Prijs op aanvraag
Dopper bedrukken rood, dopper waterfles
Dopper rood
Prijs op aanvraag
Dopper bedrukken groen, dopper waterfles
Dopper groen
Prijs op aanvraag
Dopper bedrukken blauw, dopper waterfles
Dopper blauw
Prijs op aanvraag
Dopper bedrukken steel, dopper waterfles
Dopper steel
Prijs op aanvraag

 


Dopper bedrukken met de enige echte dopper waterfles die het verschil maakt

De dopper richt zich vooral op het milieu en het bewust worden hiervan. In Nederland worden per dag al meer dan een half miljoen waterflesjes weggegooid. Anders dan de dopper drinkfles belanden doorgaande bedrukte waterflesjes op de vuilnisbelt. Wist je dat in de vijf grote oceaangebieden 36 keer meer plastic dan plankton in het water drijft. Dankzij de waterfles dopper kan dit aantal flink worden teruggebracht. En wist je dat er voor 1 plastic flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is? Drinkfles dopper zorgt ervoor dat er veel minder wegwerpflesjes worden verkocht. Dopper flesje geeft dus een milieubewust worden van mensen en dit zorgt ervoor dat er nog vele generaties na ons ook van deze wereld kunnen genieten. Dopper bedrukken want de bewuste mens wil de groei van wegwerpflesjes een halt toeroepen en laat mensen zien dat ze daar zelf iets aan kunnen doen.

De dopper drinkfles wordt klimaatneutraal geproduceerd

De waterfles dopper de vaatwasser in. De dopper drinkfles wordt klimaatneutraal geproduceerd zonder Bisfenol A, een schadelijk stofje dat via plastic in je voeding terecht kan komen. Dopper bedrukken en onderhouden want je kan de waterfles dopper in de vaatwasser doen tot 65 graden, maar je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel. De dopper kan dus op elk manier worden schoongemaakt en zal dus vaker en sneller hergebruikt worden. Dopper waterfles is dus zo gemaakt om te gebruiken als moderne water bidon. Drinkfles dopper is zo gemaakt dat deze handig is voor iedereen. Dopper flesjes voor iedere bewuste persoon die graag een steentje wilt bijdragen aan het milieu.

Drinkfles dopper stimuleert het gebruik van kraanwater

Dopper bedrukken en de inhoud hiervan is kraanwater, want kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is voor iedereen. Kraanwater lest je dorst voor 100% en is tevens altijd met 0 calorieën ook wanneer de de dopper vult. Bovendien kost het je bijna niets om de dopper waterfles te vullen. De eisen die aan kraanwater worden gesteld zijn hoger dan die aan mineraalwater die je in de dopper drinkfles doet. Waterfles dopper kies je voor bewustwording, want een deel van de Dopper opbrengsten naar projecten in het buitenland. Dopper steunt waterprojecten in Nepal. Een deel van de opbrengst van Dopper via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd dankzij jouw eigen bijdragen van de Dopper.

Waterflesjes bedrukken | Waterflesjes goedkoop | Dopper | Energie en Sport |

Wil je wellicht een ander relatiegeschenk bedrukken dan zie ik je graag terug bij eens van onze partners: BSCC.nl, waterflesjes-bedrukken.nl, snoepjes-bedrukken.nl, paraplu-drukken.nl of relatiegeschenken-drukken.nl