Paraplu bedrukken

Paraplu bedrukken

Paraplu bedrukken we het gehele jaar door met daarnaast de laagste prijs garantie

Paraplu bedrukken is geschikt voor ieder seizoen, dus het gehele jaar door. Vandaar dat onze klanten vaak genoeg met de volgende vraag komen: ‘Ik wil een paraplu bedrukken.’ Waarom ondernemers voor ons kiezen is doordat we de laagste prijsgarantie bieden. Een bedrukte paraplu goedkoop en snel leveren kan bij ons. Het is bijna ondenkbaar geworden vanwege het veranderende klimaat met regen. Doordat er in Nederland vaak wisselvallig weer is wordt een goedkope paraplu met logo het gehele jaar bedrukt. Wil jij eens iets anders? Kies dan een golfparaplu bedrukt met je bedrijfslogo of zoek je een Kinderparaplu? We hebben veel keus in het parapluassortiment. Bovendien is een bedrukt relatiegeschenk uniek met naam. En hierdoor voor iedere klant op maat. Kortom: ‘Maak je relatiegeschenk altijd uniek en bijzonder.’

Paraplu met logo is in het bijzonder zichtbare reclame

Paraplu bedrukken als buitenreclame wordt al jaren gedaan. BSCC Relatiegeschenken is immers de specialist in bedrukte plu’s voor de zakelijke markt. Desondanks het aantal regendagen van Nederland hoog en gemiddeld is valt er in een jaar 185 dagen regen. Kortom betekent dit voor jou een kans om je bedrijf, instelling of vereniging van een zichtbare bedrukte paraplu met logo. Bovendien is een opvouwbare paraplu bedrukt met bedrijfslogo nog steeds een hot item in de relatiegeschenken markt. Wanneer het buiten regent en je doelgroep ziet je parapluutje met bedrijfslogo is het een typisch Nederlands straatbeeld. Naamsbekendheid is onder andere wat iedereen graag wilt, bereik het door paraplu’s met logo te laten bedrukken. Opvallen door bijvoorbeeld met een luxe paraplu met naam.

Bedrukte paraplu zowel met opdruk als zonder

Paraplu bedrukken weliswaar met opdruk of zonder bedrukking. Wij leveren dus niet alleen een bedrukte plu met opdruk, maar ook onbedrukte paraplu’s. Marketingtechnisch is het aangeraden en zeer belangrijk om je parapluutje met naam of tekst te voorzien. Het is onder andere om je naamsbekendheid te vergroten, maar ook om bijvoorbeeld goodwill te creëren. Wanneer je door ons een logo op een regenscherm (= paraplu op z’n Belgs) laat bedrukken blijft het een herinnering aan de schenker. Dit zal resulteren in naamherkenning, een bepaalde verbintenis. Bovendien zullen zij ook extra aan je denken wanneer ze ook de transparante paraplu bedrukt met logo zullen zien. Dit wekt een herinnering aan de doelgroep, en hoe vaker je doelgroep je plu ziet hoe eerder zij weer sneller naar je terugkomen. Bedrukte paraplu met opdruk van je bedrijfslogo betekent dus opvallen met je bedrijfsnaam. Ooit gedacht om een windproof cadeau te geven? Je klanten zullen je al helemaal niet snel vergeten, want de sterke windproof paraplu met logo is one of a kind. En uniek in heel Nederland.

Paraplu laten bedrukken na digitale drukproef

Voordat wij aan de slag gaan met jouw gekozen paraplu te bedrukken. Krijg je vooraf een gratis digitale drukproef van de paraplu met logo. De drukproef van de paraplu met opdruk wordt onder andere door onze studio samen met je logo of tekst bewerkt. Zij maken een digitale opmaak met de juiste maten en kleuren. Wanneer je een bestelling plaatst gaan we het proces in van je paraplu laten bedrukken. Stap 1 is dus: Je ontvangt vooraf een digitale drukproef via e-mail van je gekozen plu bedrukt met logo, bijvoorbeeld een vierkante paraplu met op druk. Je ziet dan de grootte en positie van je parapluutje met naam op je gekozen plu. Stap 2: Vervolgens kun je per e-mail of fax akkoord geven door middel van een handtekening op de digitale drukproef. Hierna zorgen  wij er dan voor dat je bedrukte paraplu snel met opdruk ingepland wordt. De digitale drukproef akkoord komt dus voordat wij bijvoorbeeld jouw prachtige hartvormige paraplu laten bedrukken.

Paraplu bedrukt en leveren tot aan huis

Paraplu bedrukken met je eigen bedrijfslogo, pakkende tekst en leveren tot aan huis. Stel je wilt een stormparaplu bedrukt door ons dan leveren wij je bestelling op elk adres in Nederland. Wanneer je voor een duo paraplu met logo kiest dan kan deze binnen een paar werkdagen bijvoorbeeld in Amsterdam worden geleverd. Jouw bedrukte paraplu kan bij ons snel en flexibel worden geleverd op locatie. Onbedrukte parapluutjes zoals de Tulp paraplu of paraplu Assorti leveren wij binnen 2 dagen na voorruitbetaling van de bestelling. Kies je plu met opdruk uit een van onze categorieën. Paraplu’s met naam met een logo bedrukt van je bedrijf. We geven je de keuze uit meer dan 100 paraplu’s bedrukken. Heb je hulp nodig of vragen bij paraplu’s bedrukken? Bel onze verkoopafdeling op 0412712098.