Bamboe relatiegeschenken

Vanaf: 9,29
Vanaf: 10,72

Wijn geschenken

Wijnset 5 delig bamboe

Vanaf: 9,41
Vanaf: 1,47

Eco pennen

Bamboe pen

Vanaf: 1,18

Wijn geschenken

Wijnset bamboe

Vanaf: 10,52

Duurzaam bamboe geschenk geven?

Bamboe is een natuurproduct, het is stevig en gaat een heel leven mee. De laatste jaren is de populariteit van bamboe enorm toegenomen. Bamboe kun je vaak terugvinden in huis. Van bamboe meubels tot aan kantoorartikelen zoals bamboe pennen en telefoonstandaards. Ook kun je het terugvinden in de keuken; bamboe servies, bamboe bestek, bamboe keukengerei. Wist je dat bamboe niet een boom is maar een grassoort?

Hoe duurzaam is bamboe eigenlijk?

Bamboe groeit snel en is erg sterk waardoor het een lange levensduur heeft. Het heeft weinig onderhoud nodig. Het heeft eigenschappen zoals; antibacterieel, bestendig tegen schimmels. Bamboe produceert 35% meer zuurstof ten opzichte van andere planten. Bamboe is 100% recyclebaar. Bamboe is duurzamer dan katoen, omdat het biologisch afbreekbaar is en er bij de teelt geen pesticiden worden gebruikt. Bamboe bestek en keukengerei kun je keer op keer gebruiken, een zeer goed alternatief voor plastic!

Bamboe gadgets

Bamboe gadgets als geschenk voor je klanten of medewerkers als je duurzaamheid wil uitstralen. Bamboe powerbanks, bamboe bluetooth speakers we hebben een selectie voor je gemaakt in onze webshop.

Veel bedrijven hechten waarde aan groen ondernemen. Laat ook zien dat je geeft om de aarde en geef een groen bamboe geschenk aan jouw doelgroep.