FAQ

Op deze pagina vind je verwijzingen naar de veelgestelde vragen over verschillende onderwerpen over BSCC.

Kortingscode voorbeeld

– Per klant een keer te gebruiken;
– Minimale bestelorder €300,-;
– Geldig op alle webshop bestellingen;
– Alle algemene voorwaarden vallen onder hoofdstuk ‘Kortingscode algemeen’.

Kortingscode algemeen

De voorwaarden voor het gebruik van een kortingscode uitgelegd.
– Één per bestelling inwisselbaar*
– Mogelijk niet van toepassing op afgeprijsde artikelen;
– Mogelijk gebonden aan bepaalde categorieën of acties;
– Beperkte geldigheidsduur;
– Mogelijk gekoppeld aan een minimale en/of maximale bestelwaarde**;
– Verrekening nadien en uitbetalen in contanten is NIET mogelijk.

Let op: Helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling achteraf een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Ook de klantenservice kan u hierbij niet helpen. U kunt de kortingscode of cadeaubon uiteraard bij uw volgende bestelling gebruiken.

* U kunt bij een bestelling dus meerdere cadeaubonnen gebruiken, maar altijd slechts één kortingscode

** In de desbetreffende actie wordt altijd een minimale bestelwaarde aangegeven ofwel een link naar de voorwaarden

Artwork aanleveren

Je wilt dat het artwork, logo en/of tekst zo mooi mogelijk wordt gedrukt, dit wordt voornamelijk bepaald door de kwaliteit van het aangeleverde artwork.

Onderstaand vind je de aanleverspecs hoe je het artwork dient aan te leveren.

Aanleverspecificaties: 

  • logo en/of tekst uploaden in .ai-bestand of .eps-bestand (minimaal 300 DPI, volgende bestanden zijn niet bruikbaar voor een goede bedrukking: .jpg, .bmp, .gif, .tif) Note: Sla het bestand niet op onder .eps-bestand als het bestand geen .ai of .eps eigenschappen bezit.
  • pms-kleurcodes meesturen in de beschrijving van het uploadfield
  • drukpositie aangeven
  • ongebruikelijke lettertypen altijd per mail versturen naar artwork@bscc.nl o.v.v. N.A.W-gegevens, bestelnummer.


Artwork verzenden indien upload-functie niet werkt:

Bestelnummer vermelden, pms-kleurcodes, drukpositie en ongebruikelijke lettertypen.
het artwork stuur je o.v.v. uw bestelnummer. (het bestelnummer kun je vinden in de bevestigings e-mail, te herkennen aan #, bijvoorbeeld #207. Stuur het bestand naar artwork@bscc.nl maximale grootte 5MB.
Pak de bestanden in een .zip-bestand, mocht je de 5MB overschrijden.
Of mail het via www.wetransfer.com

Drukkleuren

Tegenwoordig is de techniek zover dat de kleuren in je logo uitermate goed traceerbaar zijn (code). Toch prefereren wij de exacte PMS-nummers of CMYK-nummers, je kunt deze doormailen naar de studio, artwork@bscc.nl. (instructie aanleveren Artwork)

De pms-nummers (pantone coated)
Bij bepaalde kleuren van artikelen i.c.m. je logo kan het zijn dat het contrast vervaagd waardoor de kwaliteit vergaat.
Wij zullen je in dergelijke gevallen op de hoogte brengen en in overeenstemming een alternatief zoeken.

Meer kleuren bedrukken? Dat is mogelijk!
Van de relatiegeschenken in de webshop waar het mogelijk is om meerdere kleuren te bedrukken kun je dat zien in de offertegenerator. Let op! Niet alle 4-kleuren opdrukken staan gelijk aan full-color. Bel of mail ons om zeker van je zaak te zijn. Foto’s kunnen uiteraard ook worden bedrukt, dit doen we middels een speciale druktechniek (via offerte opvragen) Bestelling via de website is binnen een handomdraai gedaan. Je bestelling komt direct binnen en wordt meteen verwerkt.

Digitale drukproef
Je krijgt na het plaatsen van de bestelling altijd eerst een digitale drukproef toegestuurd, dit gebeurt gewoonlijk doorgaans in 2 werkdagen nadat je Artwork is goedgekeurd. Zorg er altijd voor dat je Artwork aan alle eisen voldoet. Ben je niet zeker van je zaak? Bel ons, of mail je Artwork naar artwork@bscc.nl. Bij niet tijdig aanleveren en/of reageren van de drukproef kan er vertraging in de levertijd optreden. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Wij vragen onze klanten de drukproef goed te bestuderen, na de goedkeuring kunnen we namelijk niet meer terug en krijgt de klant het bedrukte artikel zoals op het akkoord gegeven drukproef. Indien de bedrukte artikelen zodanig afwijken van de drukproef zal er via onderzoek worden bekeken of de klant een nieuwe levering krijgt.

Levering en levertijd

Wij leveren:

  • binnen 1 tot 9 werkdagen (afhankelijk van het artikel – bedrukt of onbedrukt) na goedkeuring van de digitale proefdruk & ontvangst van betaling
  • tijdens kantooruren
  • op 1 adres in NL (géén postbus), tenzij anders overeengekomen

Spoedje?
Sneller je bedrukte relatiegeschenken nodig? Dat kan altijd! Informeer en bel ons wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch opgenomen in de offerte die je zelf in de webshop van BSCC.nl  samenstelt. Check hiervoor het tabel op de productpagina.

Betalen
iDEAL
Via de webshop kun je met iDeal betalen. De iDeal-betaalmethode is mogelijk voor klanten met een Nederlandse bankpas. Dit zijn momenteel de volgende banken. ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.
Tijdens het bestelproces (Stap: betalen) kun je kiezen voor de iDeal-betaalmethode. Je kunt direct gebruik maken van iDeal als je toegang hebt tot internet en/of telebankieren. Je betaalt in je eigen vertrouwde internetomgeving met de specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

Note: Het voordeel van vooraf met iDeal betalen is, dat de bestelling sneller in huis is.

Overige betaalmethoden
Volledige vooruitbetaling van de vooraf toegezonden digitale factuur.

Gegevens wijzigen

Heb je ooit eerder via ons besteld en eigen account aangemaakt via Mijn account? Vul dan je e-mailadres en wachtwoord in. Je gegevens worden opgehaald. Hier kun je je gegevens ‘bijwerken’.