Cadeau tasje bedrukken

Op zoek naar een feestelijk cadeau tasje voor kerst?

Je kan bedrukte cadeau tasjes kiezen of zelf laten bedrukken met logo. Jouw eigen design of tekst op een tasje. We hebben geschenktasjes met kerstmotief in het assortiment waarbij je alleen de label hoeft te bedrukken. Of kiest voor een geheel custom made geschenktasje. Stuur je design naar ons toe en je ontvangt een voorbeeld van je bedrukte geschenktas. Geschenk tassen voor wijn zijn ook te bestellen in de webshop. Wijn wordt zeer vaak gegeven tijdens de feestdagen. Bedrukte wijntassen met logo zijn met de feestdagen handig om te geven.

Cadeau tasjes bestellen vanaf 54 cent per stuk

Cadeau tasjes in de webshop te bestellen vanaf 54 cent per stuk. Voordelig en snel te bedrukken. Heb jij meer of minder tasjes nodig? Neem dan contact op met onze verkoop, zij helpen je graag verder. 

De levertijd van de geschenktassen

Geschenktassen zonder opdruk kunnen binnen 2-3 werkdagen bij je geleverd worden. Voor de cadeau tasjes met logo of eigen design staan de levertijden erbij. Bij een bedrukt tasje vragen we je om je logo/design toe te sturen zodat onze studio aan de slag kan met een digitaal voorbeeld. In een oogopslag kun je te zien krijgen hoe jouw bedrukte tas eruit komt te zien. De levertijd hiervan is hierdoor wat langer.

Zelf je eigen tas kiezen

Een eigen tas op maat is ook erg leuk om te geven tijdens de feestdagen.
Wij hebben veel te bedrukken tassen in het assortiment. Van papieren tassen, toilettassen tot rugtassen en reistassen. Deze kun je ook met een kerst design laten bedrukken bijvoorbeeld. Kortom, alles is mogelijk.